Select Page

Vabilo na prireditev v koprski Taverni: Znanje za zdravje – Kako doživeti 100 zdravih let

Projekt A-Qu-A bomo predstavili tudi na koprski prireditvi ZNANJE ZA ZDRAVJE, ki jo organizirata Univerza na Primorskem, Znanstveno raziskovalno središče in Splošna bolnišnica Izola. Na prireditvi boste lahko prisluhnili številnim predavanjem strokovnjakov z različnih področij, ki bodo odgovarjali na vprašanje KAKO DOŽIVETI 100 ZDRAVIH LET. V času predavanj bodo potekale tudi brezplačne meritve strokovnjakov SB Izola, ZD Koper in UP ZRS z mobilnim laboratorijem inštituta UP ZRS IKARUS. Projekt A-Qu-A bo v sklopu tiskovne konference predstavila Lilijana Batič, direktorica Zavoda za oskrbo na domu, vodilnega partnerja projekta.

Vabljeni v Taverno Koper v nedeljo, 25. oktobra 2015, med 9. in 17. uro.

Program:

9.00 – 9.15 Pozdravni nagovori: Boris Popovič, župan MOK; Radivoj Nardin, direktor SBI; Mladen Gasparini, Rado Pišot – organizatorja

9.15 – 16.45 Predavanja

12.00 – 12.30 Tiskovna konferenca Kakovostno staranje v domačem okolju: Lilijana Batič, Timotej Pirjevec, Tjaša Rodman, Mladen Gasparini, Rado Pišot

9.15 – 16.45 Spoznajmo bolezni srca in ožilja – Izmerimo si zdravje! – Brezplačne meritve

Merili bomo: krvni sladkor, krvni pritisk, holesterol, indeks telesne mase, gleženjski indeks, pletizmografijo,  telesno zmogljivost, moč stiska pesti, ravnotežje in še druge kazalnike zdravja. Na podlagi opravljenih meritev bodo strokovnjaki podali mnenje o opravljenih preiskavah in vam predlagali ustrezne ukrepe za ohranitev in krepitev zdravja!

Podroben program dogodka v Taverni Koper

Vljudno vabljeni!

Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Zavod za oskrbo na domu Ljubljana in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa norveškega finančnega mehanizma.