Select Page

Vabilo k udeležbi – BREZPLAČNO svetovanje in izdelava načrtov

V sklopu aktivnosti, ki potekajo v okviru projekta Aktivno in kvalitetno staranje v domačem okolju, vam nudimo BREZPLAČNO svetovanje in izdelavo načrtov za prilagoditev bivalnega okolja potrebam starejših.

Zaradi slabših gibalnih sposobnosti, postaja obstoječa ureditev stanovanj za starejše neprimerna in pogosto nevarna. Veliko zapletov in padcev se zgodi prav zaradi neprilagojenih bivalnih prostorov (tlak, robovi, stopnice, preozka vrata, neprilagojena kopalnica…). Primerna oprema pa ne zagotavlja samo večjo varnost ampak omogoča tudi večjo samostojnost in neodvisnost starejših občanov.

Vsi, ki bi si želeli prilagoditi bivalno okolje svojim potrebam se lahko prijavijo s Prijavnico na brezplačno svetovanje in izdelavo načrtov.

Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Zavod za oskrbo na domu Ljubljana in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa norveškega finančnega mehanizma.