Select Page

Jesensko srečanje Četrtne skupnosti Šentvid

V soboto, 12. septembra 2015 je v Guncljah potekalo 4. Jesensko srečanje Četrtne skupnosti Šentvid, na katerem je Mestna občina Ljubljana predstavila projekt Aktivno in kvalitetno staranje v domačem okolju (A-Qu-A).

Na stojnici MOL so obiskovalci lahko izvedeli osnovne informacije o projektu in dobili kontaktne podatke, ki jih potrebujejo za vključitev v projekt. Poleg tega so bili obveščeni o prihajajočih okroglih mizah, ki bodo potekale v četrtnih skupnostih. Obiskovalce smo seznanili o svetovanjih in predstavitvah na temo projekta, ki bodo potekala na letošnjem Festivalu za tretje življenjsko obdobje.

Vsak obiskovalec stojnice je dobil tudi vabilo za prilagoditev bivalnega okolja potrebam starejših, ki vsebuje tudi prijavnico za omenjeno prilagoditev ter brošuro z osnovnimi podatki o projektu.

Oddelek za zdravje in socialno varstvo MOL

There are no photos with those IDs or post 319 does not have any attached images!

 

Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Zavod za oskrbo na domu Ljubljana in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa norveškega finančnega mehanizma.