Select Page

Izkušnje strank

Z vašo storitvijo smo bili več kot zadovoljni. Nad predlogi, ki ste nam jih dali, smo bili pozitivno presenečeni. Z vašo pomočjo smo si olajšali delo v kuhinji in bistveno izboljšali funkcionalnost kopalnice. Brezplačne storitve, ki so bile na voljo v okviru projekta AQUA, se nam zdijo zelo koristne. Želeli bi si, da bi bile na voljo tudi v prihodnje, ko bova z ženo starejša in bova morda potrebovala tudi usluge, ki jih tokrat nisva koristila.

Tjaša C.


Iskrena hvala za vaš trud in številne nasvete, ki ste mi jih posredovali pri prenovi doma. Brez vaše pomoči bi bila prenova verjetno bistveno dražja in manj učinkovita. Hvala tudi za spodbudo, da sem se prenove sploh lotil, kot tudi za spodbudo, da pospravim v klet vse tisto, kar ni nujno potrebno. Po prenovi je dom bistveno bolj prijeten in mi omogoča večjo samostojnost in neodvisnost.

Ciril M.


S študentko smo bili zelo zadovoljni. Bila je prijazna in strokovna, saj je celo mojega očeta, ki ni naklonjen novostim, prepričala, naj le pusti, da se pripravi kakšna ideja za preureditev prostorov. Pregledala je dokumentacijo hiše, se pozanimala, kakšne težave ima moja mama pri gibanju v prostoru, prav tako jo je zanimalo, če imamo mi kakšno željo oz. idejo glede preureditve prostorov. V dogovorjenem času je pripravila projekt z idejami. Zaenkrat nismo še nobene ideje uporabili, se pa pripravljamo na prenovo.

Suzana G.

Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Zavod za oskrbo na domu Ljubljana in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa norveškega finančnega mehanizma.