Select Page

Predstavitev projekta A-Qu-A v Četrtni skupnosti Dravlje

V sredo, 7. 10. 2015, je v dopoldanskem času v prostorih Četrtne skupnosti Dravlje potekala predstavitev projekta A-Qu-A, Aktivno in kvalitetno staranje v domačem okolju.

Projekt so poleg nosilca projekta, Zavoda za oskrbo na domu, predstavljali tudi predstavniki partnerjev projekta ter zunanji izvajalci. Občanom je bila predstavljena delovna terapija in praktična uporaba pripomočkov v delovni terapiji, predstavljeni so bili novi vadbeni pristopi za preventivo pred demenco, seznanili so se s koristmi aktivne hoje s palicami ter krepitvijo dihanja, vključeno pa je bilo tudi svetovanje o zdravi prehrani ter njeni pripravi. Po končanih predstavitvah je sledila manjša pogostitev, dogodek pa so s plesnimi točkami popestrili tudi člani rekreativne plesne skupine ČS Dravlje.

Do aprila 2016 je načrtovanih še šestnajst tovrstnih predstavitev projekta, saj bo projekt predstavljen v vsaki četrtni skupnosti MOL.

There are no photos with those IDs or post 349 does not have any attached images!

 

Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovoren izključno Zavod za oskrbo na domu Ljubljana in zanj v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca Programa norveškega finančnega mehanizma.